TÜBİTAK 2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMASINDA FİZİK ALANINDA MALATYA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜK!

Bu yıl 54.cüsü düzenlenen Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finalinde öğrencilerimiz Yusuf Özgür Bekçi, Yusuf Arda Ercan ve Mustafa Eren Kaya tarafından hazırlanan danışmanlığını okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ruşen Şahin'in üstlendiği projemiz FİZİK alanında BİRİNCİLİK elde ederek, TÜRKİYE FİNALİNE katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13.04.2023 316