PROJE ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET.

Tübitak ve GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışmalarında derece yapan Altınşehir Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ahmet ALAGÖZ´e ziyaret.
Bu Yıl 3.´cüsü düzenlenen GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışması Kapsamında "Sürdürülebilir Ekoloji Çevre" ve "Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği" kategorilerinde 1232 proje arasından 60 proje 08-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa Piazza Alış Veriş Merkezinde düzenlenen final sergisine çağrılmıştır. Final sergisinde "Solar Kule Enerji Sistemi" adlı projesi ile "Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği" alanında İKİNCİLİK ödülü kazanan Ahmet Tahsin Günaydın ve Tübitak 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finalinde "Yazılım" alanında İKİNCİLİK ödülü kazanan Arda Vuruşkan ile Okul Müdürü Zeynel Karataş ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ruşen Şahin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz´ü makamında ziyaret etti.

17.05.2019 557

17-05-2019