OKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

27.07.2018 1445

OKULA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Sayın Veli, değerli öğrencimiz;

•  2018-2019 eğitim ve öğretim yılında  okulumuza 150 öğrenci kaydı alınacaktır.

• Öğrenci kayıtları E-Okul sistemi üzerinden doğrudan sağlanacaktır.

• Okulumuza yerleşen öğrenciler, 2018 LGS sınav sonucuna baglı kalarak, merkezi sistem ile puan üstünlüğüne göre belirlenecektir.

• Öğrencilerimize dönük oryantasyon - bilgilendirme çalışmaları kayıtlar ile birlikte başlayacaktır.

• Altınşehir Anadolu Lisesi´ne kayıt yaptıran her öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

PANSİYONA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

• Örgün resmî ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler pansiyonlu okullarda doğrudan okul müdürlüğüne, pansiyonu bulunmayan okullarda ise il/ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonlarına belgeleri ile birlikte 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar müracaat edeceklerdir.

• Okul yatılılık ve bursluluk komisyonlarınca yatılı olarak öğrenci yerleştirme işlemleri 16 Eylül 2018 tarihine kadar tamamlanarak ilan edilecektir.

• Pansiyonlarda kalan boş kontenjanlara il/ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonlarınca 10-14 Eylül 2018 tarihîlerinde alınan öğrenci müracaatları değerlendirilerek 19 Eylül 2018 tarihinde yatılılığa yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

• İOKBS sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrenciler de kayıt yaptırdıkları/öğrenim gördükleri okul müdürlüğüne en geç 28 Eylül 2018 tarihi saat 17:00’ye kadar müracaat edeceklerdir.

27-07-2018

PANSİYON KAYIT EVRAKLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ